DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

vrh "C" 2017

- více fotek najdete u jednotlivých složkách štěňat, na liště vlevo

 

AKTUÁlNĚ:

1.7. 2017 Jak šel čas

         

20.5.

Holkám je 11 dní a už pootvírají očka, když se hodně snaží, umí přelézt pelíšek a potom volaj a volaj, aby je maminka našla a dostaly se k mlíčku:-)

         

12.5.

3 dni na světě a nejlíp je u maminky:-)

     

 

9.5. Narodily se nám 3 psí holky (2 trikolorní a 1 merle), všechny jsou zadané. První den na světě, jen spí a jí, Bellinka se stará a odpočívá po porodu.

  

4.4.

SONO potvrdilo březost a tak se můžeme těšit na narození štěňátek kolem 8.května. Ikdyž ještě není nic vidět, Bellinka už nabírá síly na potomstvo, odmítá se mnou chodit na dlouhé procházky a je ráda v pelíšku.

 

8.3.

Dnes je správný den, tak hurá za Barnabášem!!!Jak rande probíhalo, se můžete podívat v našem příběhu: "Jak se potkali v Modřanském lesíku :-) "

 

8.2.

RANDE S BELLOU :-)

                          

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Štěňátko je potřeba si "objednat" ještě před jeho narozením. Budoucí páníčci se mohou obrátit na naší chovnou stanici s otázkami nebo případným zájmem o štěňátko nejlépe přes e-mail klaracancurova@seznam.cz. Jsme rádi za kontakt s budoucími páníčky, abychom se i mi dozvěděli více o budoucím domově našich chlupáčů. Rádi bychom páníčky, kteří plánují mít pejska doma. Kolie je velmi společenská a potřebuje být společně se svojí lidskou smečkou, proto by pro ní venkovní kotec nebyl ideální.

 

Na jaře 2017 plánujeme štěňátka.

Jako tatínka plánovaných štěňátek jsme vybrali blue merle pejska BARNABÁŠE (Badys Blue Zátoka snů).

Bellinka s Barnabášem měli jedno rande, ještě než příroda "zavelí" :-) a domluvili se spolu, že by to šlo. Barnabáš je z mého pohledu klidný, vyrovnáný pes, který se chová jako Pán, ale taky se nechá rád rozdovádět ke hře. Barnabáš neprojevuje žádnou agresy k ostatním psům, zbytečně neštěká, je bystrý a poslušný, za to určitě vděčí svojí paničce, která se kynologií aktivně zabývá. Barnabáš s paničkou se věnují různým psím aktivitám - obedience, záchranářskému výcviku, agility, výstavám, noseworku. Zkrátka Bárny a Bella je "terapeutické BéBéčko" a věřím, že i štěňátkům předají to nejlepší ze sebe.

Co o Barnabášovi říká panička se dočtete na jejich stránkách: http://www.skolapsem.cz/o-barnabaskovi/

Více o rodokmenu, výstavách a zdraví na:                              http://www.smooth-collie.net/view.php?id=11142

    

___________________________________________________________________________________________

Zdraví budoucích štěňátek: CEA normal po rodičích(zdravá) a MDR1 -/- 

Odejdou do nové rodiny očkovaná, odčervená, čipovaná, ošetřená proti ektoparazitům a pan doktor ještě před odběrem kontroluje pejskům varlátka a u všech celkovou kondici.

Na cestu dostanou krmení do začátku, štěněcí obojek, hračku, žvýkací kostičky, europas.