DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

vrh "D" 2018

- Jednotlivá štěňata vrhu "D" v odkazech vlevo

Jessynka (matka štěňat) je dcera naší Bellinky z vrhu "B" a tak budou naše první psí vnoučata zapsána pod naší chovnou stanici Long smile, odchovaná jsou v Brně. Informace a novinky najdete zde na našem webu, podrobnosti o štěňátkách získáte na e-mailu SylvieMrakavova@seznam.cz nebo tel. čísle 724907909

NOVINKY:  

-  23.4.2018 - Všechna štěňátka už jsou zadaná a těší se do nových domovů.

    

     

 - 10.3. 2018 - Štěňátka jsou na světě a mají se k světu. Je to 6 feneček (4 trikolorní a 2 blue merle) a 3 kluci (blue merle). Odchod do nových domovů od 10.5.2018.

  

více aktuálních fotek štěňátek na tomto odkaze https://photos.app.goo.gl/OivpAmGgNNgwvL4z1

- 8.2.2018  Jessynce se to krátí a každým dnem mohou přijít štěňátka na svět

- 31.1. 2018 veterinář potvrdil březost, štěňátka očekáváme cca.12 března

 

Více o rodičích štěňátek:

Foto zde: https://photos.app.goo.gl/aJVZxO3cswxruN073

Jessee

http://www.smooth-collie.net/view.php?id=12421

Co říkájí  o Jesse její páníčkové:

"Jessee je naším nosatým parťákem už téměř 3 roky. Vybírali jsme vhodné plemeno dlouho, až jsme narazili na kraťandu s výčtem jejích superkladných vlastností. Moc se nám nechtělo věřit, že takový superpes existuje, ale Jess nás přesvědčila o opaku. I když je to bezedná popelnice, do které všechno napadá bez jediného kousnutí a babičky do ní pokaždé nacpou pytlík piškotů, protože vypadá, že nedostala týden nažrat, je to náš miláček :-)
Miluje pohyb, v roce dostala svůj první frisbee a hned od prvního hodu věděla, jak na něj. Házeli jsme pro zábavu kde se dalo, až vloni na podzim jsme se vydali na první dogfrisbee závody, abychom si vyzkoušeli, co obnáší a jestli na to máme :-) Jess si vyběhala zlato a svými výsledky v distanční disciplíně se kvalifikovala na MČR :-) Dále se věnujeme agility, zkoušeli jsme coursing, zkrátka běhací sporty u nás vedou.
Je to náš parťák na společné cestě životem..."

Menelluine

http://www.smooth-collie.net/view.php?id=10519

Co říkají páníčkové o Iggym:

"Iggy , Iggycek , Igor , Indigo to je naše modré šťastie , naš modry sen, ktorý sme si priniesli z Francúzska . Venujeme sa predovšetkým športom a to hlavne canicrossu , scooteru, skijoringu . Pretekame nielen na Slovensku , ale aj v susednom Polsku, Maďarsku a Čechách . Medzi naše najväčšie úspechy patria ucast na Majstrovstvách Európy v canicrosse v roku 2016, 2017. Iggy beží s radosťou a plnou parou vpred vždy .... To , že to robí s radosťou je vidieť na jeho tvári a aj u nás v sieni slávy.... Okrem toho je to nás verný parťák pri skialpovani , hubárčení , turistike a pri všetkom , čo robíme my ..., naša rodina . Je nás plnohodnotný člen, ktorý s nami zdieľa kazdu voľnú chvíľu . K výstavným úspechom patrí titul GCH, CH , JCH , klubový JCH a mnoho iných . Aby nezaostával aj v iných skúškach má na svojom konte zloženú skúšku obedience, BH, dogdancingovu skúšku F1, skúšky vlôh pastierskeho psa, coursingovu licenciu.
Ale predovšetkým je to naš Modry splnený sen , ktorý je nás verný tieň....
Je s nami všade a vždy ....
Má priateľskú povahu , je vyrovnaný , je to jednoducho Pán pes ."